Meistä

Rytingin Kauppa Oy

Pitkät perinteet

Rytinki eli Rytinkisalmi on kylä Pudasjärven kaupungissa noin 50 kilometrin päässä kaupungin keskustaajamasta Kurenalta Koilliseen päin Livojoen varrella. Kylän pääyhteydet ovat Yhdystie 8570 ja Seututie 858.

Kauppamme sijaitsee neljän tien (Sarakylän-, Rytinkisalmen-, Kelankylän- ja Ruuhensuontien) risteyksessä. Syöte-Ranua -kelkkareitti kulkee myös aivan kauppamme vierestä.

Rytingin Kauppa kuuluu nykyisin M-Ketjuun ja tämä takaa valikoimaan kaivattua laajuutta. Rytingin Kaupan perinteet ulottuu pitkälle 90-luvulle. Kauppa on pyörinyt nykyisen omistajan voimin vuodesta 2013 saakka.

Kaikki tarvittava saman katon alta

Palvelemme vuoden jokaisena päivänä klo 8-17, juhannuksena ja jouluna sovitusti. Palveluihimme kuuluu päivittäistavarat, asiamiesposti, Matkahuollon pakettipiste, DB Schenker noutopiste, Pudasjärven Apteekin palvelupiste ja Veikkaus. Lisäksi kaupastamme löytyy valikoima käyttötavaroita, kaasut sekä polttoaineet. Järjestämme myös kotiinkuljetukset tiistaisin ja perjantaisin. Pihaltamme on vuokrattavissa kuomullinen peräkärry ja venetraileri.

Kaupassamme on kahvio, jossa voi nauttia vaikka pullakahvit. Pihaltamme löytyy myös grillikota, joka on käytössä ympäri vuoden. Huolehdimme puut ja nokipannukahvin keittoon löydät vettä tarvittaessa kauppamme päädystä.

youtube-video-thumbnail
Pudasj_rven_20Apteekki_20pystylogo
Posti_Group.svg
616px-Matkahuollon_logo.svg
lataus
lataus (1)

Yhteystiedot

Rytingin Kauppa Oy
Kelankyläntie 10, 93240 Rytinki

m-market_kuutio
https://rytinginkauppa.fi/wp-content/uploads/2020/12/cropped-Rytingin-Kauppa-logo.png

Aukioloajat

Ma-Pe: 8:00 - 17:00
La: 08:00 - 17:00
Su: 08:00 - 17:00